Dacia Kanjara e Dacia SUV?

Francezii de la LAutomobile Magazine afirmă că viitorul SUV de la Dacia se va numi Kanjara în loc de Duster şi va avea chiar şi o versiune cu 7 locuri.

Dacia Kanjara e Dacia SUV? Dacia Kanjara e Dacia SUV?

Kanjara sa fie numele?Revista din hexagon a venit chiar şi cu o serie de poze spion cu versiunea în 7 locuri a SUV-ului românesc, pe care le puteţi vedea aici, însă asta nu e tot. Francezii afirmă că viitorul SUV de la Dacia va purta chiar numele Kanjara, urmând să fie acompaniată de o variantă Kanjara 2, mai lungă cu 20 de cm, de 4,7 metri care va asigura 7 locuri pentru pasageri.

Aceasta va costa aproape 18.000 de euro în Franţa, un preţ foarte bună comparativ cu principalii concurenţi. În ceea ce priveşte motorizările, francezii afirmă că vom vedea un 1,6 de 110 CP şi un 2.0 de 140 CP plus două dieseluri: 1,9 de 130 CP şi un 1,6 inedit de 110 CP.

Am putea remarca şi ornamentele din aluminiu de pe spoilerele faţă şi spate, care nu apar în versiunea surprinsă în fabrica de la Mioveni. Dacă aceasta va fi denumirea oficială, vom afla în scurt timp, lansarea la Salonul Auto de la Frankfurt fiind destul de probabilă.

LE: Ne cerem scuze pentru confuzia cu poza de interior de Qashqai+2, am fost duşi în eroare de forma gurilor centrale de aerisire şi de al treilea geam lateral spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.