Dacia lansează monovolum, sedan mai mare şi model sport

Autor: Silviu Draganescu acum 13 ani Prezentări
Dacia lansează monovolum, sedan mai mare şi model sport

La 10 ani de la preluarea producătorului naţional Dacia de către Renault, succesul înregistrat de noua gama de modele va duce în viitor la posibilităţi de expansiune cu greu de imaginat acum câţiva ani. Dacă despre monovolumul Dacia cu valenţe de utilitară am mai scris, Jacques Chauvet ne prezintă în ‘La Tribune’ câteva aspecte interesante.

Preşedintele Consiliului de Administraţia Dacia a declarat: ‘Dacia îşi menţine avasul de 3-4 ani în faţa competiţiei şi se gândeşte să-şi extindă gama până la 7 sau chiar 8 modele’. Momentan Dacia comercializează Logan, Sandero, Logan MCV, Logan Pick-Up şi Logan Van.

‘Vom avea un 4×4 foarte interesant, care ar trebui să fie prezentat la Frankfurt şi personal estimez şi un potenţial de un model dintr-o clasă superioră de preţ. Am putea face şi maşini sport, cu singura condiţie de a păstra costurile la minimum.’ a mai declarat francezul.

Aşadar vom mai avea Dacia SUV, Dacia monovolum, Dacia sedan de clasă mai mare şi Dacia Sport. În total 9 modele, cu unul mai mult decât cele 8 de care a vorbit Jacque Chauvet. Oare care este în plus?
Comentarii
Inchide