Dacia SUV - Complet dezvelită

Un user promotor.ro ne gratulează cu două noi ipostaze ale noii Dacia SUV, precum şi cu o părere avizată. Să vedem ce are de spus şi de arătat Maţiu Cosmin.

Dacia SUV - Complet dezvelită Dacia SUV - Complet dezvelită

Iată mailul primit de la userul Maţiu Cosmin, despre Dacia SUV:

Bună ziua,

De la apariţia celor 3 poze cu Dacia SUV am citit aproximativ toate discuţiile de pe forumuri despre Dacia SUV, inclusiv cele de pe daciaclub.ro - în afară de acest forum, majoritatea comentariilor sunt negative. Ce doresc să vă spun mai încolo este luat din discuţiile unor specialişti de pe forumul daciaclub.ro:

  • cele 3 poze prezintă 2 maşini, una diesel şi una pe benzină
  • cea diesel, la poza din profil se vede prin grilajul de la radiator intercoolerul; de asemenea, în această poză spoilerul faţă este parţial vopsit în culoarea verde
  • la poza din faţă este prezentat un model pe benzină şi spoilerul faţă este negru
  • pozele din faţă şi spate sunt realizate distorsionat, maşina pare mai masivă şi mai urâtă decat este
  • la poza din lateral intenţionat au lăsat deschise uşa spate şi capota pentru a nu se putea distinge clar forma
  • din cauza culorii modelului prezentat, nu se văd formele tablei pe uşi şi pe capotă, care îi dau un aspect plăcut SUV-ului
  • de asemenea, lipsesc protecţiile de la uşi şi în jurul aripilor, care de asemenea înfrumuseţează maşina

Pentru a avea o idee cât mai bună, am realizat o mică modificare la poza din profil pe baza unei schiţe şi am accentuat unghiurile pe care le are tabla şi care nu se văd bine în poza originală. Aparenţele înşeală şi, din păcate, unii cititori nu văd mai departe.

Mai cred că nici o maşină nu arată bine cu capota şi cu uşa spate deschise.

Încă o dată doresc să acentuez că cele scrise mai sus sunt observaţii ale celor de pe forumul daciaclub.ro, care eu cred sincer că ştiu ce vorbesc.

Capota inchisa si detalii pe partea laterala

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.