Dacia SUV - Poze interior

Dacia SUV a fost surprinsă în parcarea unui supermarket din Italia, acolo unde au putut fi făcute în premieră şi primele poze cu interiorul noului model.

Dacia SUV - Poze interior Dacia SUV - Poze interior

Dacia SUV, care în viitor se va putea numi Kanjara, X-Cape, Duster sau chiar Steppe, a fost surprinsă în Italia de către cei de la Quattroruote, mersi Liviu Andronic, alias Daciaboy, pentru pont.

Acesta declara în clipul cu pozele pus pe youtube: "Dacia suv 2010 , primele poze reale în care se văd dimensiunile,chiar şi designul la acest suv românesc. Pozele sunt făcute în parcare unui supermarket italian, şi după cum se poate vedea,"îşi merită o parcare de suv" maşina este mare şi are un design modern, aşteptăm numele şi lansarea modelului Dacia"

Noi am putea adăuga şi faptul că în interior, aşa cum am relatat până acum, surprizele sunt puţine, planşa de bord fiind preluată în mare parte de la Sandero. Dacă acum ştim cum arată în exterior şi în interior, oare cu ce ne va mai putea surprinde producătorul român? Vom vedea în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.