Dacia va lansa un coupe sportiv

După ce a explotat la maximum gama de automobile de familie ieftine, Dacia se pare că se va lansa în pe un alt segment de piaţă de tip nişă: coupe-urile sportive ieftine.

Dacia va lansa un coupe sportiv Dacia va lansa un coupe sportiv

Revista AutoPlus, în ultimul său număr, are un articol referitor la viitorul model Dacia, care spre surprinderea noastră, vine însoţit de o poză ce aduce aminte destul de mult de proiectul DC4, prezentat de Promotor.ro în urmă cu două luni. Având în vedere faptul că până acum revista Autoplus s-a dovedit de o credibilitate crescută, nu ar fi exclus ca oficialii Renault să fi hotărât să se folosească de acest prototip pentru a scoate un model sport.

Despre viitoarea Dacia cu motor de 1,6 litri şi 133 CP s-a vorbit destul de mult şi nu ar fi exclus să se materializeze în viitorul coupe, care la un preţ de aproximativ 12.000 de euro s-ar putea dovedi o alternativă foarte bună pentru cei care doresc o maşină uşor sportivă, la puţini bani şi ieftină de întreţinut. De asemenea, viitorul coupe ar putea reprezenta baza pentru o grupă de raliuri la care să evolueaze cei care îşi încep cariera în Dacia Logan Cup.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.