Daewoo Lacetti

GM a lansat în Coreea sedanul său de clasă compactă, frate cu modelul Chevrolet Cruze.

Daewoo Lacetti Daewoo Lacetti

Foarte ciudat. Modelul Chevrolet Cruze a fost lansat la Salonul Auto de la Paris dar gigantul american GM a declarat că începerea comercializării lui va fi decalată cu 2 ani. Astfel, modelul care trebuia să apară de acum 2 ani în SUA mai întârzie încă alţi doi ani, în schimb acum este lansat în Coreea. Sub numele de Daewoo Lacetti. Ce o fi în capul celor de la GM?

Momentan, noul model este oferit în Coreea cu un motor de 1,6 litri şi 114 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte sau una automată cu şase viteze. Preţurile încep de la 9200 de dolari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.