Daihatsu Terios Kiri

Daihatsu a lansat o versiune specială a modelului său Terios, ce vine îmbunătăţită cu o serie de dotări disponibile de la un preţ foarte mic.

Daihatsu Terios Kiri Daihatsu Terios Kiri

Japonezul verdeDenumită Kiri, ediţia specială va fi produsă în doar 250 de unităţi şi doar pentru piaţa din Marea Britanie. Pornindu-se de la un Terios 1,5 S, Kiri are în plus o culoare metalică verde, bare pe acoperiş, noi jante de 16 inch încălţate cu pneuri 215/65, volan acoperit cu piele, faruri de ceaţă şi stickere specifice.

Preţul de vânzare porneşte de la 13.895 de lire sterline.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.