Descoperit neoficial: Lexus IS facelift

Japonezii pregătesc un nou mic facelift pentru berlina premium Lexus IS, care, în Europa, va avea premiera cu ocazia Salonului Auto Paris 2010. Deocamdată, au "transpirat" pe net câteva imagini chiar din broşura oficială.

Descoperit neoficial: Lexus IS facelift Descoperit neoficial: Lexus IS facelift

După ce berlina japoneză a mai trecut printr-un mic facelift acum doi ani (premiera europeanăavând loc tot la Salonul Auto Paris), cei de la Lexus sepregătesc pentru încă un upgrade al lui Lexus IS, la fel dediscret.

De această dată, principalele detalii noi care pot fi observatesunt: adoptarea luminilor de poziţie de tip LED,redesenarea uşoară a spoilerului frontal sau rotunjirea stopurilor.Din fericire, Lexus IS este o maşină reuşită ca aspect, nefiindnevoie de modificări ample pentru a-i păstra atractivitatea, maiales dacă ne gândim că berlina japoneză face faţă cu succestrio-ului german Audi A4 - BMW Seria 3 - Mercedes C-Class.

În interior, a fost adoptat un nou volan, iarinserţiile cromate pot fi găsite acum în mai multe locuri de peplanşa de bord. Probabil există şi modificări ale materialelorinteriorului sau ale culorilor pentru tapiţerii. La nivel tehnic,ni se promite o gamă de motoare mai economice cu 15%.

Versiunea de vârf, Lexus IS-F, aredreptul la jante cu designul celor de pe supercarul Lexus LF-A. Deasemenea, trenul de rulare a fost setat altfel, pentru a fi unconcurent redutabil al lui BMW M3, iar aerodinamica a fost şi earevizuită.

Mai multe detalii despre Lexus IS facelift, versiunea pentru2011, vom afla cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, unde maşina vaavea premiera europeană.