Descoperit neoficial: Lexus IS facelift

Japonezii pregătesc un nou mic facelift pentru berlina premium Lexus IS, care, în Europa, va avea premiera cu ocazia Salonului Auto Paris 2010. Deocamdată, au "transpirat" pe net câteva imagini chiar din broşura oficială.

Descoperit neoficial: Lexus IS facelift Descoperit neoficial: Lexus IS facelift

După ce berlina japoneză a mai trecut printr-un mic facelift acum doi ani (premiera europeană având loc tot la Salonul Auto Paris), cei de la Lexus se pregătesc pentru încă un upgrade al lui Lexus IS, la fel de discret.

De această dată, principalele detalii noi care pot fi observate sunt: adoptarea luminilor de poziţie de tip LED, redesenarea uşoară a spoilerului frontal sau rotunjirea stopurilor. Din fericire, Lexus IS este o maşină reuşită ca aspect, nefiind nevoie de modificări ample pentru a-i păstra atractivitatea, mai ales dacă ne gândim că berlina japoneză face faţă cu succes trio-ului german Audi A4 - BMW Seria 3 - Mercedes C-Class.

În interior, a fost adoptat un nou volan, iar inserţiile cromate pot fi găsite acum în mai multe locuri de pe planşa de bord. Probabil există şi modificări ale materialelor interiorului sau ale culorilor pentru tapiţerii. La nivel tehnic, ni se promite o gamă de motoare mai economice cu 15%.

Versiunea de vârf, Lexus IS-F, are dreptul la jante cu designul celor de pe supercarul Lexus LF-A. De asemenea, trenul de rulare a fost setat altfel, pentru a fi un concurent redutabil al lui BMW M3, iar aerodinamica a fost şi ea revizuită.

Mai multe detalii despre Lexus IS facelift, versiunea pentru 2011, vom afla cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, unde maşina va avea premiera europeană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.