Detroit 2011: Chrysler 300

Chrysler a lansat la Salonul Auto de la Detroit Chrysler 300. Cea de-a doua generaţie a navei amiral de la Chrysler vrea să aducă un suflu nou, de relansare a brandului american.

Ce-a de-a doua generaţie Chrysler 300 aduce o serie de noutăţi precum un design mai mult "european" cu forme fluide, tracţiune integrală nepermanentă, o suspensie modificată pentru maxim de confort şi comportament dimanic, o gardă la sol micşorată cu 4 mm şi jante de 19 inch.

Îmbunătăţiri au fost aduse şi la interior, unde, o atenţie deosebită a fost acordată finisajelor, dar şi calităţii materialelor utilizate. Pentru a exemplifica nivelul de confort de la bordul noului Chrysler 300, scaunele faţă, îmbracate în piele, sunt prevăzute cu ventilaţie şi sistem de încălzire. Întreg instrumentarul de bord a fost regândit pentru a oferi un nivel al ergonomiei cât mai ridicat.

În ceea ce priveşte motorizarea, cel puţin în America, noul Chrysler 300 va fi propulsat de un motor V6 de de 3,6 litri capabil să dezvolte 292 CP şi o unitate HEMI V8 de 5,7 litri care dezvoltă 363 CP, fiind capabil sa accelereze maşina de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 6 secunde.

În America vor fi disponibile 4 nivele de echipare Chrysler 300, 300 Limited, 300C şi 300C AWD, iar preţul de pornire va fi de 27.995 dolari. Maşina va fi disponibilă pentru vânzare din primăvara acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.