Dodge Challenger Mopar 2010

Chrysler ne prezintă ediţia limitată Dodge Challenger MOPAR, un bolid care invocă fidel spiritul muscle car pur.

Dodge Challenger Mopar 2010 Dodge Challenger Mopar 2010

MOPAR divizia de performanţă a Chrysler îşi lasă amprenta asupra muscle car-ului Dodge Challenger, rezultând o ediţie specială care surprinde cât se poate de fidel chintesenţa curentului care şi-a atins apogeul la începutul anilor '70.

Concret, Dodge Challenger MOPAR are un aspect retro, ajutat de faptul că Dodge Challenger este cel mai clasic muscle car dintre cele modere, este agresiv datorită vopselei negre şi exprimă forţă brută, mulţumită fantei uriaşe de pe capotă. Singurul lucru care poate fi personalizat la Challenger MOPAR este culoarea dungilor de pe lateral - albastru, roşu sau argintiu -, toate modelele venind cu aceleaşi dotări.

Interiorul la fel vine personalizat cu piele neagră Katzikin pe scaune, cusături asortate la dungile exterioare, un volan special şi un schimbător particularizat. Vom insista asupra acestuia, pentru că în versiunea manuală are o terminaţie cât se poate de ciudată, semănând destul de mult cu mânerul unui pistol.

În plan tehnic nimic nu s-a schimbat şi sub capotă rage acelaşi propulsor V8 HEMI de 5.7 litri care pune la pământ 381 CP. Preţul acestei versiuni nu este deloc mare, MOPAR Challenger costând 38.000 de dolari sau 39.000 cu transmisie automată. Doar 500 de unităţi vor fi însă produse şi comercializate, toate pentru Statele Unite ale Americii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.