Dodge Challenger SRT-10

Dodge va prezenta la SEMA versiunea hyper-performantă SRT-10 a muscle-car-ului Challenger, animată de acelaşi monstru care "muşcă" de sub capota lui Viper SRT-10.

Modelele letale DodgeDodge Challenger SRT-10 poate figura în dicţionar ca definiţie descriptivă a termenului muscle-car. Cu un motor gigantic V10 de 8.4 litri, capabil să rotească Pământul cu ai săi 600 CP şi cuplul de 760 Nm, prin intermediul roţilor din spate, acest model ilustrează cel mai bine ce vor americanii să transmită prin termenul compus muscle-car..

Daca un Challenger SRT-10 poate fi descris drept muşchiulos, SRT-10 este cu adevărat un culturist, având spoilere noi mai agresive, o priză de aer puternic profilată pe capota din fibră de carbon şi un eleron din acelaşi material amplasat pe capacul portbagajului. Pentru a respecta specificul lui Viper SRT-10, Challenger vine în schema de culori roşu cu negru şi cu mult fum la plecările în trombă de pe loc.

Modelul va fi expus la SEMA în ediţia din acest an a evenimentului dedicat tuningului desfăşurat la Las Vegas.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.