Ediţie specială: Renault Megane Coupe Monaco GP

Cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011, francezii vor prezenta ediţia specială Renault Megane Coupe Monaco GP, cu accesorii exterioare şi interioare menite a-i conferi maşinii un aer special, care să amintească de istoricul sportiv al mărcii.

Ediţie specială: Renault Megane Coupe Monaco GP Ediţie specială: Renault Megane Coupe Monaco GP

De la început trebuie precizat că ediţia specială Renault Megane Coupe Monaco GP nu presupune o motorizare mai puternică, ci e un pachet care individualizează coupe-ul francez, indiferent de propulsorul de sub capotă. De fapt, Monaco GP este oferit pentru toată gama de motorizări disponibilă pe Megane Coupe.

Din punct de vedere estetic, maşina atrage atenţia în primul rând datorită vopselei albe perlate, special concepută pentru Monaco GP, care se combină reuşit cu vopseaua neagră Etoile de pe carcasele ogilnzilor, difuzor sau ornamentele spoilerului frontal. O efect puternic îl au şi jantele de 17 inch, finisate tot în negru.

Soilerele sunt preluate din pachetul GT Line, aşa încât Megane Coupe Monaco GP arată pregătit de curse - lucru evident mai ales în cazul versiunii Megane RS, care, suplimentar, este echipată cu jante Keza, de 18 inch, cu un design racing.

În ce priveşte interiorul, Monaco GP înseamnă tot o combinaţie elegantă între ornamentele finisate în alb perlat şi tapiţeria neagră. Nota de exclusivitate este asigurată de logo-urile "Monaco GP" de pe covoraşe, praguri sau scaune, în timp ce la baza consolei centrale este plasată o plăcuţă cu numărul de serie al fiecărui model - se pare că vor fi oferite câteva mii de versiuni Megane Coupe Monaco GP.

Însă un număr mai exact al cadenţei de fabricare, precum şi preţul pentru noul pachet Renault Megane Coupe Monaco GP vor fi făcute publice doar la Salonul Auto Geneva 2011. Acolo unde va fi prezentat şi fratele Renault Laguna Coupe Monaco GP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.