Ediţie specială: Renault Megane Coupe Monaco GP

Cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011, francezii vor prezenta ediţia specială Renault Megane Coupe Monaco GP, cu accesorii exterioare şi interioare menite a-i conferi maşinii un aer special, care să amintească de istoricul sportiv al mărcii.

Ediţie specială: Renault Megane Coupe Monaco GP Ediţie specială: Renault Megane Coupe Monaco GP

De la început trebuie precizat că ediţia specialăRenault Megane Coupe Monaco GP nu presupune o motorizare maiputernică, ci e un pachet care individualizează coupe-ulfrancez, indiferent de propulsorul de sub capotă. De fapt, MonacoGP este oferit pentru toată gama de motorizări disponibilă peMegane Coupe.

Renault Megane Coupe Monaco GP - pachet de individualizare estetica

Din punct de vedere estetic, maşina atrage atenţia înprimul rând datorită vopselei albe perlate, special conceputăpentru Monaco GP, care se combină reuşit cu vopseauaneagră Etoile de pe carcasele ogilnzilor, difuzor sau ornamentelespoilerului frontal. O efect puternic îl au şi jantele de 17 inch,finisate tot în negru.

Soilerele sunt preluate din pachetul GT Line, aşa încât MeganeCoupe Monaco GP arată pregătit de curse - lucru evidentmai ales în cazul versiunii Megane RS, care, suplimentar, este echipată cu jante Keza, de18 inch, cu un design racing.

Interiorul lui Renault Megane Coupe Monaco GP are logo-uri si o placuta cu numarul de serie

În ce priveşte interiorul, Monaco GP înseamnă tot ocombinaţie elegantă între ornamentele finisate în albperlat şi tapiţeria neagră. Nota de exclusivitate este asigurată delogo-urile "Monaco GP" de pe covoraşe, praguri sau scaune, în timpce la baza consolei centrale este plasată o plăcuţă cunumărul de serie al fiecărui model - se pare că vor fioferite câteva mii de versiuni Megane Coupe Monaco GP.

Însă un număr mai exact al cadenţei de fabricare, precum şipreţul pentru noul pachet Renault Megane Coupe Monaco GPvor fi făcute publice doar la Salonul Auto Geneva2011. Acolo unde va fi prezentat şi fratele RenaultLaguna Coupe Monaco GP.

Pe langa Megane Coupe Monaco GP, la Geneva 2011 va aparea si Laguna Coupe Monaco GP