Făcută de GM în China: Baojun 630

Iată şi prima maşină a brandului low cost Baojun, creat de General Motors în China pentru a produce maşini chinezeşti competitive: Baojun 630. Credeţi că viitorul model Dacia Sedan ar trebui să tremure?

Făcută de GM în China: Baojun 630 Făcută de GM în China: Baojun 630

Recent înfiinţata marcă de maşini chinezeşti Baojun este rezultatul unui joint-venture între General Motors, SAIC şi Wuling şi îşi propune, pentru început, să construiască maşini low-cost destinate pieţei interne.

Baojun 630 este conceput pe baza lui Chevrolet Epica, avand un design suficient de reusit

Prima maşină care va fi lansată pe piaţa chineză este Baojun 630, fiind vorba despre o berlină în 3 volume, cu un design chiar reuşit, bazată pe platforma tehnică a celei mai mari berline Chevrolet vândută la noi: Chevrolet Epica.

Vorbim, aşadar, de un sedan cu un gabarit generos (Epica având 4,8 metri lungime şi un ampatament de 2,7 metri), dar care, pentru a se alinia cerinţelor de low-cost, vine cu motorizări mai mici faţă de ce ştim noi pe piaţa noastră, unde Epica este oferită cu un motor diesel şi unul pe benzină, ambele având 2,0 litri şi 150 CP.

Baojun 630 va avea doua motoare pe benzina Euro 4, de 1,5 si de 1,8 litri

Baojun 630 este propus fie cu un propulsor de 1,5 litri, fie cu unul de 1,8 litri, ambele pe benzină şi conforme normelor Euro 4. Designul interior al maşinii chinezeşti este total diferit de al berlinei Epica, dar layout-ul comenzilor şi displayurilor aminteşte de SUV-ul Captiva. Per total, este un interior sobru, rămânând de văzut care este nivelul calităţii.

În 2011, se estimează că uzina de la Liuzhou, din China, va avea o cadenţă de 100.000 exemplare, vânzările fiind programate chiar de la începutul lui 2011. Preţul de pornire pentru Baojun 630 va fi de circa 11.000 euro (transformat din moneda chineză), foarte competitiv pentru segmentul berlinelor de clasă medie în China.

Pretul de baza in China pentru Baojun 630 va fi de 11.000 euro. Inca un concurent pentru Dacia Sedan!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.