Ferrari 458 Italia, restilizat de francezi

Un designer francez a creat virtual trei variante noi de Ferrari 458 Italia, deşi designul său părea aproape perfect.

Ferrari 458 Italia este unul dintre cele mai apreciate supercaruri ale momentului. Cei 570 CP ai motorului său V8 îşi fac treaba ireproşabil, bine camuflaţi de liniile impecabile ale caroseriei. Designerul francez, Olivier Demangel, a creat trei variante virtuale ale coupe-ului italian, în încercarea de a perfecţiona designul original al acestuia.

Varianta portocalie, denumită 0.5, este modificată discret, primind doar un eleron, prelungiri laterale şi un difuzor de aer pe bara spate. Versiunea 1.0 a Ferrari-ului 458 Italia, imaginat de designerul francez, adaugă vopseaua argintie, un surplus de prize de aer frontale precum şi un eleron în culoarea maşinii.

Modelul 2.0, vopsit în roşul tipic Ferrari se vrea un omagiu adus legendarului F40. Acesta vine cu o bară faţă complet redesenată şi cu eşapament triplu. Pe care dintre cele trei Ferrari 458 Italia l-ai parca în garajul tău?

VEZI AICI VIDEO-URILE CU FERRARI 458 ITALIA RESTILIZAT!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.