Ferrari 599 HGTE la Geneva

Autor: Silviu Draganescu 17 iul. 2009 Prezentări

Daca ii place si lui Schumacher ...27.02.2009: UPDATE FOTO şi INFO

Deşi la Salonul Auto Geneva 2009 s-ar părea că Ferrari nu prea are cu ce se lăuda, constructorul italian va expune două variaţii ale lui Ferrari 599 GTB Fiorano.

Prima, 599 HGTE, este o versiune mai sportivă a lui 599. Noul model, pe lângă câteva delicatese tehnice, se mai laudă cu o vopsea Rosso în trei straturi, jante şi pneuri special concepute sau setări racing pentru suspensie, direcţie şi frâne.

11.02.2009:

Ediţie specialaPuţine lucruri se ştiu din surse oficiale cu privire la noul Ferrari, însă vă putem spune neoficial că vom vedea o nouă grilă faţă asemănătoare cu aceea regăsită pe F430 Scuderia, jante de 20 de inch cu pneuri ultra-performante şi o nouă evacuare. În interior modificările se vor rezuma la scaune cu un caracter sportiv mai pronunţat plus noi accesorii din fibră de carbon.

Dar cum indicativul HGTE se referă la partea de pilotaj, modificările principale se vor regăsi la nivelul suspensiei, acolo unde noile amortizoare şi barele anti-ruliu vor fi mai rigide pentru un comportament sportiv mai puternic. Motorul vă rămâne însă neatins, V12-le de 620 CP şi 608 Nm fiind suficient de puternic pentru a imprima o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide