Ferrari EGO anticipează viitorul

Modelele Ferrari din 2025 ar putea arăta exact ca studiul EGO, imaginat de un studiou de design din Torino.

Ferrari EGO anticipează viitorul Ferrari EGO anticipează viitorul

Fascinaţia legendară pe care o exercită maşinile Ferrari asupra tuturor naşte, din când în când, opere de artă pe care, deşi ne-am dori, nu vom putea să le cumpărăm niciodată. Este şi cazul conceptului Ferrari EGO (Emotional Generation One), creat cu gândul la legendarele P3 şi P4/5, de către o echipă design a institutului independent IAAD din Torino. Aşadar, nicio şansă ca această maşină să poarte vreodată în realitate emblema Căluţului Cabrat.

Teoretic, conceptual inspiraţional Ferrari EGO ar putea intra în producţie în 2025 şi ar corespunde standardelor unui supercar compact şi ultrauşor. Cockpitul inspirat de lumea aviaţiei va face deliciul celor pasionaţi, celor care iubesc în mod egal şi maşinile, şi avioanele, iar ambianţa la bord va fi întregită cu ajutorul tapiţeriei bicolore.

La exterior, fibra de carbon va atrage toate privirile, prezentă echilibrat, sub forma splitter-ului frontal şi a difuzorului de aer din spate. Uşile cu deschidere tip "foarfece" fac din Ferrari EGO Design Study un adevărat supercar, iar priveliştea farurilor semi-pătrate în oglinda retrovizoare te va tulbura. Tot ce mai trebuie, este doar să aştepţi până în 2025.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.