Ferrari F430 Scuderia Spider 16M

Zvonurile despre o versiunea Scuderia a modelului Spider s-au adeverit: avem în faţă F430 Scuderia Spider 16M.

Ferrari F430 Scuderia Spider 16M Ferrari F430 Scuderia Spider 16M

Cel mai rapid Ferrari CabrioIndicativul 16M vine de la numărul de campionatate la constructori în Formula 1 câştigate de Ferrari până acum şi doar 499 de modele vor fi construite. Spre deosebire de un model de serie, Scuderia Spider 16M este cu 80 de kilograme mai uşor, cu o masă de doar 1340 de kilograme, pusă în mişcare de un motor V8 de 4,3 litri ce dezvoltă 510 CP.

Toate acestea se traduc, conform oficialilor Ferrari, în cel mai rapid model cabrio produs vreodată de constructorul italian. Cu 2,6 kg pe fiecare cal putere, vorbim de o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde şi o viteză maximă de 315 km/h. Iar de aceste performanţe au grijă să ne atenţioneze plăcuţele speciale de individualizare montate pe maşină, pe grila spate sau în interior.

Şi dacă tot am ajuns la interior, aici regăsim un lucru foarte interesant: pentru că maşina este destinată folosirii în mod intensiv pe o pistă şi doar ocazional pentru mersul normal, Ferrari a montat în locul sistemului audio, un iPod de 16 GB. Ce poate fi demontat imediat. Aşadar, viitorii posesori de Scuderia Spider să ştie de pe acum. Când ieşiti din maşină trebuie să luaţi şi sistemul de sunet după voi. Nasoală maşină, clar.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.