Fiat 500 F1 ediţie limitată

Fiat a lansat ediţia sa limitată, formată din 12 Fiat 500 F1TM, pe circuitul de la Singapore. Evenimentul a avut loc cu o zi înaintea primei curse F1 desfăşurată noaptea.

Fiat 500 F1 ediţie limitată Fiat 500 F1 ediţie limitată

Ediţia lansată la Singapore vine ca urmare a succesului înregistrat de Fiat pe pieţele asiatice. Nici nu au fost bine lansate cele 12 modele că au şi fost cumpărate de fanii din Singapore. Versiunea lansată este dotată cu motorul de 1.4 litri, 16v, care dezvoltă 100 Cp. Cu o viteză maximă de 182 km/h modelul va accelera de la 0-100km/h în 10.5 secunde.

Steagurile F1 care decorează maşina au fost adăugate pentru a marca evenimentul automobilistic din acest weekend, când pe data de 28 septembrie a avut loc pe circuitul de la Singapore prima cursă nocturnă de F1. Ediţia limitată a fost prezentată publicului pe 27 septembrie când cele 12 modele au parcurs cei 5 km ai circuitului de la Singapore.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.