Fiat 500 – Ferrari edition

Autor: Silviu Draganescu 16 iul. 2008 Prezentări

Fiat 500 FerrariFiat a creat o ediţie specială a micuţului model 500, limitată la doar 200 de modele ce vor fi distributie dealerilor Ferrari din întreaga lume ca maşină de schimb pentru clienţii care îşi lasă bolizii în service-urile caluţului cabrat  peste noapte.  Cel mai probabil pentru probleme tehnice, ca să fiu şi puţin răutăcios.

S-a pornit de la versiunea Sport, dotată cu motorul de 1,4 litri şi 100 CP şi s-a tunat uşor sistemul de evacuare, au fost adăugate pedale din aluminiu, etriere de frână în culoarea roşie, jante de 16 inch şi volan sport. Iar maşina a fost evident vopsită în roşul tipic Ferrari. În ceea ce priveşte dotările, au fost adăugate pe lista standard, climatizarea automată, trapă electrică, un sistem auto performant, proiectoare şi denumirea Limited Edition pe planşa de bord. Impresionat şi pentru un posesor de Enzo, nu? Doar acest nou Fiat este mai exclusivist ca maşina sa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide