Fiat 500 - Ferrari edition

Ai o problemă la Ferrari. Vrei să îl laşi în service. Nici o problemă. La schimb primeşti gratis un Fiat 500.

Fiat 500 - Ferrari edition Fiat 500 - Ferrari edition

Fiat 500 FerrariFiat a creat o ediţie specială a micuţului model 500, limitată la doar 200 de modele ce vor fi distributie dealerilor Ferrari din întreaga lume ca maşină de schimb pentru clienţii care îşi lasă bolizii în service-urile caluţului cabrat  peste noapte.  Cel mai probabil pentru probleme tehnice, ca să fiu şi puţin răutăcios.

S-a pornit de la versiunea Sport, dotată cu motorul de 1,4 litri şi 100 CP şi s-a tunat uşor sistemul de evacuare, au fost adăugate pedale din aluminiu, etriere de frână în culoarea roşie, jante de 16 inch şi volan sport. Iar maşina a fost evident vopsită în roşul tipic Ferrari. În ceea ce priveşte dotările, au fost adăugate pe lista standard, climatizarea automată, trapă electrică, un sistem auto performant, proiectoare şi denumirea Limited Edition pe planşa de bord. Impresionat şi pentru un posesor de Enzo, nu? Doar acest nou Fiat este mai exclusivist ca maşina sa.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.