Fiat 695 Tributo Ferrari de la Abarth

Divizia sport a celor de la Fiat, Abarth, dedică acest Fiat 695 verilor de la Maranello. Iar rezultatul este o mică bombă agresivă, dar şi simpatică.

Fiat 695 Tributo Ferrari de la Abarth Fiat 695 Tributo Ferrari de la Abarth

Am putea spune despre Abarth Fiat 695 Tributo Ferrari că este un concentrat de Ferrari. Şi nu am greşi prea mult, deoarece grija pentru detalii este clar menită a te duce cu gândul la bolizii de la Maranello. Maşinuţa de faţă dezvoltă "doar" 180 CP din motorul turbo de 1,4 litri, iar transmisia este una secvenţială, cu şase trepte. În interior, eşti gratulat cu scaune şi volan sport, îmbrăcate în piele, inserţii de fibră de carbon, padele în spatele volanului şi butoane pe consolă pentru cutia secvenţială, precum şi cusătură roşie, foarte vizibilă. Kitul exterior nu este exagerat, dar respiră sportivitate italiană, începând cu vopseaua Scuderia Red până la etrierele de frână Brembo.

VEZI MICA BOMBĂ FIAT 695 TRIBUTO FERRARI LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.