Fiat 695 Tributo Ferrari - Informaţii oficiale

Fiat va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt o ediţie specială a succesului comercial denumit 500, una care va plăti un tribut mărcii Ferrari.

Fiat 695 Tributo Ferrari - Informaţii oficiale Fiat 695 Tributo Ferrari - Informaţii oficiale

Interior sportivFerrari şi divizia sport Fiat, Abarth, au lucrat împreună pentru a lansa o ediţie specială a lui Fiat 500, ce se va numi 695 Tributo Ferrari. Din nume ne dăm seama că modelul va fi vopsit în Scuderia Red iar performanţele vor fi în centrul atenţiei. Cunoscutul motor de 1,4 litri turbo va dezvolta 180 CP şi va fi cuplat la o transmisie automată cu şase trepte acţionate prin intermediul padelelor de la volan.

Suspensia va fi modificată, frânele vor purta semnătura Brembo iar jantele de 17 inch vor avea un design inspirat din nou din curtea celor de la Ferrari. Scaunele negre cu inserţiile de culoare roşie şi volanul nou vor face diferenţa în interior. Mai multe informaţii însă în apropierea Salonului Auto de la Frankfurt.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.