Fiat Fiorino

Începând din luna mai 2008, noul mini-van Fiat Fiorino va completa gama de vehicule comerciale uşoare Fiat Professional, alaturându-se celorlalte trei modele deja consacrate: Ducato, Doblo Cargo si Scudo.

Fiat Fiorino Fiat Fiorino
Noul model Fiorino a generat o campanie de promovare de mare impact, a cărei imagine este celebrul Gigi Buffon, considerat în prezent cel mai bun portar din lume. Realizat de Fiat împreună cu Tofas Group, şi urmând să fie comercializat în peste 80 de ţări, noul Fiorino are o lungime de 3,86 m, un volum util de 2,5 metri cubi şi 1,5 m lungime internă. Prin rabatarea scaunului pasager, volumul acestuia poate fi extins la 2,8 metri cubi şi lungimea la 2,5 m.

Fiat Fiorino este echipat cu motoare Euro 4, dintre care unul pe benzină de 1.4 litri de 73 CP şi unul diesel Multijet de 1.3 litri ce dezvoltă 75 CP, propulsor ce asigură un consum mixt de doar 4,5 l/100 km şi care face ca noul Fiorino să parcurgă 1.000 de km cu un singur plin.

Preţul de pornire este de 9.990 euro cu TVA inclus. În dotarea standard sunt incluse ABS + EBD, airbag şofer, servodirecţie, volan reglabil, scaun şofer cu reglare longitudinală şi reglare spătar şi două uşi posterioare batante.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.