Fiat Fiorino Qubo – foto-video complet

Autor: Cosmin Iordache 12 sept. 2008 Prezentări

Forma simpla, design placutFiat Fiorino este cel mai mic vehicul comercial creat de italieni împreună cu grupul PSA – având încă doi fraţi, Citroen Nemo şi Peugeot Bipper. Modelul îşi depăşeşte însă condiţia de mic cărăuş şi se orientează spre utilizări mai "domestice" prin apariţia versiunii Qubo, capabile să transporte şi persoane nu doar mărfuri.Totuşi, rădăcinile comerciale nu sunt în totalitate renegate, spaţiul destinat bagajelor fiind de 650 de litri, sau 2500 de litri, dacă se renunţă la banchetă.

Deşi este mai lung, decât un Fiorino LCV, Qubo păstrează cu ai săi 3,959 metri proporţii foarte compacte, fiind mai scurt decît multe hatchbackuri actuale încadrate teoretic în clasa mică. Lăţimea este de 1,716 metri, iar înălţimea de 1,735 metri. Motorizările vor fi în număr de două, 1.3 Multijet de 75 de cai şi 1,4 şi 73 de cai.

Modelul va fi lansat în Europa în mod progresiv, întăi ţările din Europa Centrală îl vor primi la jumătatea lunii iulie, după care vesticii vor avea parte de Qubo începând cu jumătatea lunii octombrie. Preţurile pentru Qubo vor proni de la 12.990 pentru versiunea de bază pe benzină şi 14.890 pentru Multijet.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide