Fiat Grande Punto Abarth Supersport la Frankfurt 2009

După modelul mezinului Fiat 500 Essesse, Fiat va prezenta la Frankfurt o versiune şi mai sportivă a lui Fiat Grande Punto Abarth, denumită, evident, Supersport.

Fiat Grande Punto Abarth Supersport la Frankfurt 2009 Fiat Grande Punto Abarth Supersport la Frankfurt 2009

Fiat Grande Punto Abarth are ceva vechime pe piaţă, dar pentru a menţine tânăr interesul publicului, la Frankfurt, Fiat vine cu un upgrade, de natură tehnologică. Preluând exemplul lui 500 Abarth, care este livrat în două versiuni perfromante, la Frankfurt, Fiat va prezenta vârful de gamă a lu Grande Punto Abarth denumit evident SuperSport.

Acest model vine cu propulsorul de 1.4 litri ce dezvoltă 180 CP, dar ca şi noutate oferă o suspensie mai rigidă şi discuri de frână perforate. În plus, SuperSport vine cu noi jante pe 18 inchi şi o culoare specială denumită Gris Pastel. La interior această versiune vine cu noi scaune sport, inscripţionate Abarth Corse by Sabelt, şi cu un sistem şi mai avansat Blue & MeTM MAP. Această dotare are acum şi o funcţie de telemetrie, reuşind să înregistreze timpii şi vitezele pe care un pilot îi poate scoate pe circuit.

Deşi acest model are prestaţii dinamice decente, 7,5 secunde până la 100 km/h şi 215 km/h viteză maximă, concurenţa este acerbă în acest segment şi poate va reuşi printr-un preţ atractiv să câştige teren, dar vom afla asta la Frankfurt

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.