Fiat Grande Punto Facelift - Primele imagini

Fiat Grande Punto facelift a fost surprins cu un telefon mobil în fabrică, principalele modificări fiind surprinsă în următoarele imagini.

Fiat Grande Punto Facelift - Primele imagini Fiat Grande Punto Facelift - Primele imagini

Stopuri usor modificateChiar dacă din primele poze spion modificările păreau să fie la un nivel minim, aceste imagini cu noul Fiat Grande Punto complet dezvelit ne arată totuşi că noul model a primit un facelift semnificativ. Mai interesante sunt însă noutăţile de sub capotă, care potrivit celor de la Autoblog.nl sunt cel puţin impresionante.

Fiat Grande Punto facelift va avea două noi motoare de 1,4 litri Multiair aspirate ce vor dezvolta 105 şi 135 CP plus un propulsor de 0.9 litri, supraaalimentat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.