Fiat Punto Evo - Informaţii oficiale

Fiat Grande Punto apare la Salonul Auto de la Frankfurt cu o serie de modificări estetice şi tehnice însoţite în mod inedit şi de un nou nume: Punto Evo.

Interior calitativFiat Grande Punto a fost unul dintre principalele modele care au ajutat la redresarea constructorului italian, astfel încât era normal ca un facelift să vină cu modificări substanţiale. Dacă pe cele la nivel estetic vă lăsăm să le descoperiţi în galeria foto, pe restul le vom enumera în rândurile care urmează.

Din punct de vedere tehnic, toate motoarele respectă acum normele Euro 5, fiind dotate în plus şi cu un sistem start&stop. Ca o premieră pentru modelele Fiat, remarcăm şi noul motor de 1,4 litri cu tehnologie Multiair, fiind acompaniat şi de un 1,3 MultiJet de generaţia a doua. În interior 7 airbaguri sunt standard, inclusiv unul pentru genunchi, o noutate fiind şi sistemul Blue&Me Tom Tom, ce combină un GPS cu un telefon mobil şi un player mp3.

Fiat Punto Evo va fi disponibil la vânzare din luna octombrie a acestui an, la scurt timp după lansarea oficială de la Salonul Auto de la Frankfurt

Vezi mai multe detalii pe pagina următoare

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.