F&M Vulca S - doar 10 exemplare

Arată ciudat, neo-retro. Are un nume care nu le spune nimic milionarilor români. Costă cât un Rolls Royce. Şi, cel mai important, va fi produsă în doar 10 exemplare, construite manual. Cam asta este cartea de vizită pentru FM Vulca S.

F&M Vulca S - doar 10 exemplare F&M Vulca S - doar 10 exemplare

29.03.2009: UPDATE FOTO şi INFO

La un an de la prezentarea oficială a conceptului, FM Vulca S este, în sfârşit, pregătită pentru viitorii 10 clienţi, prima maşină reală fiind prezentată la Salonul de Lux din Vicenza (Italia).

VEZI POZELE CU FM VULCA S

FM Vulca S, construita manual, in doar 10 exemplare

04.03.2008:

Lansat la Salonul de la Geneva şi fabricat de la zero de constructorul italian Faralli & Mazzanti, F&M Vulca este un grand tourer, în configuraţie 2+2, cu motive retro, construit integral din aluminiu. Modelul va fi cu siguranţă unul care va atrage multe blizuri la evenimentul elveţian.

F&M Vulca va putea fi comandat cu mai multe blocuri V12 de capacităţi şi mărimi diferite. Mezinul va fi un 6 litri ce returnează 445 de cai şi 650 Nm, mijlociul de 7,1 litri dezvoltă 520 de cai şi 730 Nm, iar vârful de gamă va fi un uriaş de 7,5 litri ce se laudă cu 600 de cai şi un cuplu de 850 Nm. Dacă considerăm că vor fi construite doar 10 astfel de modele putem să concluzionăm că acest model va avea cea mai bogată gamă de motorizări.

Preţurile vor începe de la 280.000 de euro pentru varianta cu motor de 6 litri, iar cel cu motorizarea cea mai potentă va fi cotat la 340.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.