Premiera  Ford C-Max live la Frankfurt 2009

Designerii Ford au aplicat o reţetă de foarte mare succes şi în cazul noului monovolum compact Ford C-Max, prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2009 alături de fratele mai mare, cu 7 locuri, Ford Grand C-Max.

Ford C-Max live la Frankfurt 2009 Ford C-Max live la Frankfurt 2009

Noile Ford C-Max şi Ford Grand C-Max preiau liniile de design de la Fiesta sau Kuga, ceea ce le recomandă drept cele mai arătoase monovolume de clasă compactă la ora actuală. C-Max şi Grand C-Max concurează strâns cu noile Renault Scenic şi Grand Scenic sau Peugeot 3008 şi 5008, dar le va face viaţă grea şi conaţionailor Opel Zafira şi VW Touran, modele care au în spate deja câţiva ani.

Stilul fresh al exteriorului caracterizează şi interiorul, însă aici mult mai importante sunt ergonomia şi modularitatea. De remarcat şi noul motor EcoBoost de 1,6 litri, cu injecţie directă şi emisii CO2 foarte reduse, care debutează pe C-Max.

VEZI NOILE FORD C-MAX ŞI GRAND C-MAX LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.