Ford F150 Harley Davidson 2011

Ford F150 Harley Davidson are, luat separat, cam totul pentru a domina şoselele forţă, prestanţă, lux şi un nume istoric. Din păcate în actualul context este o foarte mare dovadă de egoism…

Ford F150 Harley Davidson 2011 Ford F150 Harley Davidson 2011

Când vine vorba de spiritul rebel, americanii au două mari "culte", camionetele şi motocicletele Harley Davidson. Ford le combină pentru a crea declaraţia supremă de forţă şi rebeliune împotriva curentelor ecologiste. Iată, deci, Ford F-150 Harley Davidson, un truck de categoria grea, cu un motor preluat de la fratele sportiv V-150 SVT Raptor.

Având sub capotă un propulsor V8 de 6.2 litri ce dezvoltă 411 CP şi un cuplu de 590 Nm, versiunea 2011 este cea mai puternică ediţie Harley Davidson făcută vreodată. Uzina este operată prin intermediul unei transmisii automate, care are însă ca opţional un mod de lucru manual. Nu se dau specificaţii despre performanţele dinamice, dar sigur un hot hatch european competent va face de râs acest mamut. În schimb, americanii spun că poate tracta 4,2 tone, o valoare cu care nu prea multe automobile se pot lăuda.

Estetic această versiune vine cu o grilă nouă mai elegantă, blocuri optice pe fumuriu, două nuanţe, gri sau negru şi viniluri pe lateral care fac referire la era hot rod-urilor. Chiar dacă poate tracta două BMW X5 simultan, acest mastodont nu duce lipsă de lux, ba din contră. În interior fotoliile ample de piele ştanţate cu logoul Harley Davidson şi finisajele piano black şi aluminiu fac casă foarte bună, creând o atmosferă elegantă. Iar lumina ambientală face totul foarte primitor.

Nici de tehnologie nu duce lipsă ediţia Harley Davidson având sistem de navigaţie cu comenzi vocale şi ecran tactil. În plus între ceasurile de bord a mai fost integrat încă un ecran mai mic care afişează informaţiile vitale rulării, există şi camere posterioare şi laterale, care uşurează mult manevrele de parcare ale acestui colos al şoselelor. Preţurile nu au fost anunţate, dar versiunea Harley Davidson va debuta pe piaţă începând cu iarna acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.