Ford Fiesta - LIVE GENEVA 2008

Ford a prezentat la Salonul de la Geneva 2008 viitoarea generaţie a modelului de clasă mică Ford Fiesta. ProMotor vă prezintă primele imagini şi informaţii cu modelul ce ar putea fi fabricat chiar la Craiova.

Ford Fiesta - LIVE GENEVA 2008 Ford Fiesta - LIVE GENEVA 2008

Noul Ford Fiesta se aliniază la curentul "Kinetic Design" pe care Ford a marşat în ultimii ani şi este un pas uriaş în ceea ce priveşte estetica, comparativ cu precedentul model, destul de şters şi cuminte.

Ford Fiesta - LIVE GENEVA 2008Printre cele cinci motorizări este stipulat si un nou propulsor Duratec Ti-VCT de 1.600 cmc si 115 CP. Viitoarea maşină - prezentată în trei şi în cinci uşi - va beneficia la interior de dotări high end şi tehnologii de ultimă oră. Cel mai economic motor din gamă va elibera in atmosferă mai puţin de 100 g CO2/km. Siguranţa şoferului va fi asigurată şi de catre un airbag suplimentar in zona genunchilor.

Ford Fiesta - LIVE GENEVA 2008În timp ce producţia europeana a noii Fiesta va începe în toamna acestui an la uzina din Spania, Ford prognozează în următorii doi ani prezenţa maşinii atât pe piaţa americană, cât şi pe cea asiatică. Modelul ar putea fi asamblat şi la Craiova în viitoarea uzină Ford din Estul Europei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.