Ford Fiesta Van şi SportVan

Autor: Cosmin Iordache 10 mart. 2009 Prezentări

Ford Fiesta SportVanÎn Marea Britanie există un adevărat cult în rândul micilor antreprenori pentru vehicule comerciale bazate pe modele de clasică mică. În cadrul acestei "religii" neoficiale s-a născut un nou zeu, acesta se cheamă Ford Fiesta Van şi se va adresa cu siguranţa curierilor care vor să facă livrări cu stil. Pentru cei şi mai metrosexuali există şi versiunea SportVan, îmbogăţită cu elementele de pe varianta Sport a hatchback-ului. Să vedem însă ce are în plus sau în minus noua versiune…

Vizual vehciulul comercial nu se deosebeşte semnificativ de orice alt Ford Fiesta în 3 uşi, singurele elemente adiţionale fiind panourile rigide în locul geamurilor din spate. Dar asta este un lucru bun pentru că designul citadinei Ford este păstrat aşa cum îl ştim…adică foarte simpatic. În interior spaţiul cargo este câştigat prin renunţarea la bancheta din spate, rezultând un volum util de 1.000 de litri. Capacitatea de încărcare va fi de 490 kg, iar lungimea maximă a spaţiului pentru bagaje este de 1.296 mm.

Fiesta Van va fi oferit cu cele mai economice motoare din gama Ford, adică 1.25 benzină de 82 CP sau 1.6 diesel de 90 CP. Preţul pentru acest model va începe de la 9.025 de lire, în echiparea entry-level. Versiunea de top Sport, cea ilustrată în aceste imagni, va avea un preţ de 10.780 lire.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide