Ford Focus 2010 speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 02 apr. 2009 Prezentări

02.04.2009 – UPDATE INFO ŞI FOTO

Revista Autoexpress revine cu noi detalii legate de viitoare generaţie a lui Ford Focus. De data asta, britanicii corelează speculaţiile existente cu informaţiile şi specificaţiile conceptului Ford Iosis MAX, prezentat la Geneva. După cum se poate observa din imaginea propunere, viitorul Ford Focus va miza pe o imagine foarte dinamică, cu bosaje puternic arcuite şi va îmbina elemente, atât de conceptul Iosis MAX cât şi de versiunea de serie Ford Fiesta.

În privinţa dimensiunilor, se zvoneşte că Ford Focus şi le va păstra destul de fidel pe cele actuale., dar va avea un ampatament mărit pentru a oferi şi mai mult spaţiu interior. Ţinuta precisă va fi păstrată şi pe viitoarea generaţie, dar va câştiga puţin la rafinament pentru un plus de confort.

Acest model va fi unul global, mergând pe urmele lui Ford Fiesta şi va fi fabricat la uzina din Saarlouis , Germania.

VEZI AICI TOATE IMAGINILE

Ford Focus 201110.03.2009 – UPDATE FOTO ŞI INFO

Anterior vă prezentam cum cred cei de la Autoexpress că va arăta viitoarea generaţie Ford Focus. Acum vă arătam alte poze, în exclusivitate, ale viitorului model Ford Focus, create de cei de la Scoopy pe baza unor informaţii din interior. După cum se poate observa influenţa noului Ford Fiesta este una mai mult decât semnificativă în special la capitolul linie laterală şi parte posterioară.

Partea frontală, în schimb, are un design total atipic pentru un model Ford, cu o grilă destul de ciudată, care se pare că nu este doar o simplă fabulaţie, din moment ce mai multe surse o văd în acelaşi fel. Să sperăm însă că aceste speculaţii nu sunt foarte precise pentru că aspectul se va dovedi un punct nevralgic, dacă modelul se va întruchipa chiar în acest fel. Momentul apariţiei oscilează undeva între sfârşitul lui 2010 şi începutul lui 2011, după ultimele zvonuri.

06.11.2008

Ford Focus - fataPentru că se anunţă o concurenţă destul de aprigă în segmentul compactelor, viitoarea generaţie Opel Astra şi Mazda3 prefigurându-se spectaculoase, Ford pregăteşte de asemenea un proiect măreţ Focus MK3. Cei de la Autoexpress speculează că viitoarea generaţie va întoarce multe capete pe stradă şi pentru asta investesc considerabil în dezvoltare.

Confrom acestei imagini creată de revista britanică, Focus va fi o evoluţie, atât din punct de vedere a stilului cât şi a sportivităţii, a noului Ford Fiesta şi se va îndepărta radical de imaginea actuală. Cu o grilă mare şi faruri agresive, Focus urmăreşte urcarea unei trepte, atât din punct de vedere al imaginii, dar şi al preţului, adoptând strategia modelului Ford Mondeo.

De asemenea, se prefigurează şi o versiune coupe care să ţintească publicul lui VW Scirocco şi a lui Renault Megane Coupe. Prin această versiune Ford încearcă să atragă publicul tânăr, public cam insensibil la actuala generaţie Focus.

Ford se va alinia curentului reprezentat de motoare mici supralimentate şi va oferi ca varianta de bază un propulsor ECOBoost de 1 litru ce va dezvolta în jur de 100 CP. De asemenea va exista o versiune de 1.6 litri turbo ce va dezvolta 148 CP sau 178 CP. Pentru cei care vor prefera dieselul oferta este la fel de variată, existând două motorizări TDCi de 1.6 litri şi 2.0 litri, cu puteri cuprinse între 89 CP şi 197 CP.

Această nouă generaţie Ford Focus va debuta în 2010, în 3 şi 5 uşi, urmând ca din 2011 să îşi facă apariţia şi versiunile Estate şi Coupe Cabrio

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide