Ford Focus CC – lansare în România

Autor: Cosmin Iordache 31 oct. 2008 Prezentări
Ford Focus CC – lansare în România

Ford Focus CC va fi servit publicului cu trei motorizări, două pe benzină şi una diesel. Motorul de bază pe benzină dezvoltă 100 de  CP dintr-o cilindree de 1,6 litri, iar cel de-al doilea propulsor pe benzină are 145 CP şi un motor de 2 litri. Singura motorizare diesel dezvoltă 136 CP dintr-o cilindree de 2 litri.

Ford Focus vine pe o piaţă pe care activează deja Volkswagen Eos, Opel Astra TwinTop şi Renault Megane CC. Dar cei de la Romcar sunt încrezători şi spun că vor să vândă în acest an 30 de unităţi.

 "Focus CC vine în întâmpinarea aşteptărilor publicului pasionat de acest segment (de maşini decapotabile – n.r.), completând gama de modele Ford care urmează designul kinetic. Deşi concurenţii direcţi ai Coupe Cabriolet-ului Ford au un avantaj în ceea ce priveşte momentul apariţiei pe piaţă, suntem încrezători în performanţele şi în raportul calitate-preţ pe care îl punem la dispoziţia clienţilor prin acest model", a declarat Dragoş Magdalina, directorul de vânzări Romcar, citat de agenţia MEDIAFAX.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide