Ford Focus CC - lansare în România

Ford a lansat în România varianta coupe cabrio a compactei Focus, model cu preţuri cuprinse între 25.000 de euro şi 31.400 de euro şi disponibil în două versiuni de echipre Titanium şi Sport.

Ford Focus CC - lansare în România Ford Focus CC - lansare în România

Ford Focus CC va fi servit publicului cu trei motorizări, două pe benzină şi una diesel. Motorul de bază pe benzină dezvoltă 100 de  CP dintr-o cilindree de 1,6 litri, iar cel de-al doilea propulsor pe benzină are 145 CP şi un motor de 2 litri. Singura motorizare diesel dezvoltă 136 CP dintr-o cilindree de 2 litri.

Ford Focus vine pe o piaţă pe care activează deja Volkswagen Eos, Opel Astra TwinTop şi Renault Megane CC. Dar cei de la Romcar sunt încrezători şi spun că vor să vândă în acest an 30 de unităţi.

 "Focus CC vine în întâmpinarea aşteptărilor publicului pasionat de acest segment (de maşini decapotabile - n.r.), completând gama de modele Ford care urmează designul kinetic. Deşi concurenţii direcţi ai Coupe Cabriolet-ului Ford au un avantaj în ceea ce priveşte momentul apariţiei pe piaţă, suntem încrezători în performanţele şi în raportul calitate-preţ pe care îl punem la dispoziţia clienţilor prin acest model", a declarat Dragoş Magdalina, directorul de vânzări Romcar, citat de agenţia MEDIAFAX.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.