Ford Focus Coupe Facelift

Şi efectuează o serie de modificări la modelului Focus Coupe lansat anul trecut la Salonul Auto de la Detroit.

Ford Focus Coupe Facelift Ford Focus Coupe Facelift
Ford Focus FaceliftDeşi avem o mică bănuială că nu criticile aduse cu privire la design au fost cele care au dus la acest facelift, ci mai degrabă niscaiva vânzări slabe. Avem o grilă faţă nouă, detalii din crom, jante de 17 inch pentru versiunea SES dar nu mai avem eleronul spate şi gurile laterale false de aerisire.

O creştere mică de putere este prezentă, combinată cu un nou sistem de evacuare pentru un sunet mai sportiv. Versiunea cu transmisie automată cu patru trepte va avea un raport final mai mare, de 4,2, pentru o acceleraţie mai rapidă. A fost adăugată şi posibilitatea echipării cu ESC, electronic stability control, preţurile începând pe piaţa americană de la aproape 16.000 de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.