Ford Focus Zetec S

Pentru cei care vor un hatchback care doar să arate sportiv, Ford a scos la iveală nivelul de echipare Zetec S disponibil pentru Focus, atât cu motorizări pe benzină cât şi diesel.

Ford Focus Zetec S Ford Focus Zetec S

Ford Focus Zetec S WRCFord Focus Zetec S reprezintă un upgrade vizual sportiv de la deja existenta versiune Zetec În plus faţă de nivelul de echipare existent deja, cel cu sufixul S vine cu spoliere noi, cel din faţă inspirat de conceptul Iosis X, difuzor de aer posterior şi jante pe 17" de aliaj. Interiorul primeşte un pedalier sportiv de aluminiu şi mânerul frânei de mână acoperit în acelaşi material.

Dar asta nu este tot, chiar şi acest pachet opţional vine cu alte două sub-opţionale, Sport cu jante pe 18 inchi şi geamuri fumurii şi WRC, nivel ce oferă stickerele cu WRC de pe lateral. Acest nivel de echipare va fi disponibil atât pentru versiunea în 3 uşi cât şi pentru cea în 5 uşi, indiferent de motorizare.

Acest nivel de echipare va fi însă oferit dora clienţilor britanici şi costă cu 750 de lire în plus faţă de versiunea Zetec la care este adiţionat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.