Ford Fusion Facelift

Ford a dat publicităţii primele poze cu noul său Fusion, ce va beneficia de o versiune hibrid şi ceasuri de bord cu un design cel puţin interesant.

Ford Fusion Facelift Ford Fusion Facelift

Ceasuri de bord foarte interesanteNoul Ford Fusion va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles, însă până atunci producătorul american ne-a oferit câteva detalii. Precum se poate vedea şi în pozele alăturate, maşina beneficiază de un facelift puternic, cu modificări masive în partea frontală, un tratament asemănător fiind aşteptat şi pentru partea din spate a maşinii, mai ales dacă luăm în considerare şi pozele spion.

Gama de motorizări va fi asigurată de următoarele unităţi: 2,5 litri Duratec de 175 CP, V6 de 3.0 litri şi 240 CP plus încă un V6 de 3,5 litri şi 263 CP, toate cuplate la noua cutie de viteze automată cu şase trepte. În 2009 Ford va introduce pe Fusion o nouă generaţie de transmisie hibridă, capabilă de peste 75 de km/h în modul electric şi o autonomie în oraş de aproape 1100 de km, Ford dorind să depăşească la acest captiol rivalul direct: Toyota Camry Hibrid.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.