Ford Ka ST - primele imagini pe calculator

Nu este vorba despre opera lui Saint Exupery ci despre versiunea sportivă a viitorului Ford Ka. E clar că are sânge albastru!

Ford Ka ST - primele imagini pe calculator Ford Ka ST - primele imagini pe calculator

Ford Ka ST - ovalul albastruMicuţul citadin va apărea pe piaţa cu un scop precis: acela de a da face furori pe stradă. Ovalul albastru ce înconjură maşina şi interiorul negru cu porţiuni albastre vor face din viitorul model unul foarte plăcut în clasa sa. Motorizarea, ce va consta în motorul cu 4 cilindri, de 1.4 litri şi care va dezvolta cel puţin 135 Cp, îi va oferi micuţei maşini destulă forţă cât să nu dezamăgească doritorul unui condus mai sportiv. Acceleraţia de la 0 până la 100 km/h va rămâne şi ea sub 8 secunde în timp ce viteza maximă se va situa în jurul valorii de 200 km.

Cu această configuraţie şi cu un aspect care produce un impact vizual plăcut, Ford Ka ST este aşteptat să fie lider în clasa sa. Rivalii săi principali vor fi modele precum Fiat 500 Abarth şi Renault Twingo RS. Să aşteptăm lansarea viitoarei citadine, care cel mai probabil va avea loc în 2009, şi apoi mai discutăm.

 

VEZI TOATE ANUNŢURILE FORD

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.