Ford Mondeo facelift

Primele poze cu facelift-ul modelului Mondeo au fost date publicităţii de către Ford. Mondeo facelift are o parte frontală revizuită şi va fi prezentat publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Moscova din luna august.

Ford Mondeo facelift Ford Mondeo facelift

Acestea sunt primele imagini cu versiunea cu facelift a modelului Ford Mondeo.

Noul model a primit un caladru nou cu ceva mai mult crom pentru versiunile de top. Spoilerele au fost şi ele modificate iar cel din faţă are acum integrate lumini de zi LED. Linia stopurilor a fost şi ea revizuită.

Nu au apărut încă imagini cu interiorul noului model dar se pare că vom avea parte de o consolă centrală nouă, mânere interiore ale portierelor cu un design nou şi iluminat interior cu LED-uri.

Cea mai mare modificare din punct de vedere tehnic este adăugarea unui nou propulsor pe benzină de 240 CP, o versiune a motorului de doi litri Ecoboost cu patru cilindri. Ford spune că acest motor oferă performanţe mai bune decât versiunea de 200 CP dar are aceeaşi cifră în dreptul emisiilor CO2: 179 g/km.

Acest nou motor cu patru cilindri de 240 CP poate juca un rol important în viitoarele versiuni Focus RS din gama Ford.

Noul Mondeo mai primeşte şi un motor turbodiesel de 2,2 litri revizuit ce oferă 200 CP. De asemenea va exista opţiunea pentru o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj numită Powershift.

Ford Mondeo facelift va fi disponibil la vânzare din toamnă pe pieţele europene.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.