Ford Mondeo Titanium S

Pe lângă ediţia specială Ford Mondeo Titanium S, apreciata berlină germană va primi un nou diesel common-rail, cu sistem biturbo secvenţial.

Ford Mondeo Titanium S Ford Mondeo Titanium S
Ford Mondeo Titanium SSalonul Auto de la Geneva 2008 este un bun prilej pentru Ford de a defila cu multe noutăţi. Pe lângă premierele absolute Ford Kuga şi Ford Fiesta, berlina de clasă medie Mondeo va primi atât o echipare specială, Titanium S, cât şi un nou motor TDCi.

Ford Mondeo Titanium SAvând patru cilindri şi 2,2 litri, noul TDCi va dezvolta 175 CP şi 420 Nm la 1.750 rpm, în timp ce demarajul până la 100 km/h va coborî sub 10 secunde, iar emisiile de CO2 vor fi de maxim 179 g/km. Noul propulsor este dotate cu filtru de particule, care îl fac conform normelor Euro 4, fiind dotat cu a treia generaţie a sistemului common rail Bosch cu injectoare piezoelectrice şi sistem biturbo secvenţial (după acelaşi principiu ca BMW 123d).

În plus, sistemul de management al motorului monitorizează condiţiile de exploatare şi stilul de condus, recomandând astfel momentul optim pentru schimbarea uleiului.

Ford Mondeo Titanium SNoul propulsor va echipa şi modelele familiste Ford S-Max şi Ford Galaxy, care, de asemenea, vor primi câte un nivel de echipare exclusivist Titanium S: jantele de 17", suspensia sport sau tapiţeria din piele Alcantara sunt câteva din particularităţile acestui nivel de echipare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.