Ford Mondeo Titanium X Sport

Gama Mondeo are acum un nou nivel de echipare de top, disponibil în exclusivitate cu două motorizări turbo pe benzină și motorină, de 225 și 175 CP.

Ford Mondeo Titanium X Sport Ford Mondeo Titanium X Sport
Ford Mondeo Titanium X SportNoua motorizare diesel, un 2,2 TDCi dezvoltă cu 35 CP mai mult decât fratele mai mic 2.0 TDCi, cei 175 CP accelerând modelul până la 100 de km/h în 8,4 secunde, viteza maximă fiind de 224 km/h. Toate acestea se obțin cu un consum mediu de 6,2 litri/100 km, cifre care califică acestă versiune pentru ponderea majoritară în vânzări. Benzinarul este mult mai puternic, același 2,5 turbo montat și pe Focus RS, de 225 CP.

Titanium X Sport este disponibil pe modelele hatchback și estate și se diferențiează prin jante de 18 inch, două ieșiri de evacuare cromate  și un interior din piele Alcantara. Echiparea de bază include magazie de cd-uri, comandă vocală, senzori de lumină, ploaie și parcare, climatizare automată și pornire de la buton. O suspensie sport va fi opțională, de asemenea și sistemul bluetooth, farurile bi-xenon și pedalele din aluminiu. Cu prețuri ce încep în Marea Britanie de la 23.355 de lire sterline, noul Ford Mondeo Titanium X Sport pare să aibă momentan un singur rival: Renault Laguna GT.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.