Ford Mustang 2010

După ce Ford ne-a servit cu linguriţa imagini teaser cu viitorul Ford Mustang, acesta a fost surprins camuflat în leopard, dar ne putem da seama cam cum va arăta viitoarea generaţie.

Ford Mustang învăluit în obscur Mai sunt mai bine de trei săptămâni până când Ford Mustang 2010 va fi expus la Salonul Auto de la Los Angeles, dar spionii americani au pus deja obiectivele pe un model testat în mijlocul pustietăţii, dar lăsat, probabil, intenţionat expus. Această "strategie" a fost precedată de o campanie de imagini cu diferite detalii ale viitorului model

Ford a oferit puţin câte puţin indicii despre Mustang 2010, pe site-ul dedicat acestui model apărând primele imagini teaser cu muscle-carul. Ipostazele nu sunt foarte concludente, dar ne putem da seama că reţeta nu va fi schimbată şi se păstrează aceeaşi temă retro. Există speculaţii cum că supercarul va fi atât pe placul ecologiştilor cât şi pe cel al entuziaştilor, fiind dotat atât cu un motor twin-turbo V6 EcoBoost de 3.5 L cât şi cu un V8 de 5 L care va produce 350 CP.

Noul model îşi va face apariţia în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, programat pentru luna noiembrie. Versiunea finală îşi va face apariţia pe piaţă în primăvara lui 2009.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.