Ford Mustang Dub Edition 2011

Ford Mustang V6 DUB Edition reprezintă propunerea celor care apreciază maşinile muscle car conduse pe ritm de hip hop.

Ford Mustang Dub Edition 2011 Ford Mustang Dub Edition 2011

Ford împreună cu Roush şi DUB Magazine ne arată o ediţie specială care îmbină cultura hip hop cu cea muscle car. Această combinaţie vine tocmai de la specificul publicaţiei DUB Magazine care tratează maşinile din perspectiva foarte "bling" a adepţilor curentului hip hop. Ford a pus la dispoziţiemaşina şi Roush a venit cu modificările estetice.

Nu vă aşteptaţi la nici un fel de modificare de forţă, sub capotă se afla un motor V6 care se limitează la cei 305 CP de serie, doar suspensia este coborâtă pentru un aspect de "bad boy" şi un comportament ferm . În schimb acest model vine cu jante pe 21 de inch în standard, o parte frontală tipică pentru Roush, geamuri cât se poate de fumurii şi dungi cu inscripţia DUB cât mai la vedere. Negrul nu este singura opţiune, ci se pot alege şi nuanţele Grabber Blue, Race Red sau Ingot Silver

Interiorul este la fel bine inscripţionat cu logo-ul DUB, atât pe consola centrală, cât şi pe tetiere. Culoarea dominantă este însă aici negrul, ne există nici un fel de variaţie în oferta. Această ediţie poate fi comandată atât în versiune Coupe, cu plafon de sticlă sau cabrio, cu transmisie automată sau manuală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.