Ford Mustang Shelby GT500

Divizia de automobile sport de la Ford nu pare foarte afectată de criza mondială şi testează în voie versiunea Shelby GT500.

Ford Mustang Shelby GT500 Ford Mustang Shelby GT500

Lansare la Detroit 2009După ce v-am prezentat primele imagini oficiale cu noua generaţie Ford Mustang, iată că acum avem poze cu un nou model derivat. Vorbim chiar de versiunea decapotabilă a lui Ford Mustang Shelby GT500, ce a fost fotografiată pe străzile din Detroit cu un camuflaj modest. Modificările sunt minime, foarte bine ascunse de camuflaj, detaliile despre partea tehnică fiind şi ele destul de puţine.

Dar mai multe vom afla în curând, la Salonul Auto de la Detroit 2009, când este posibil să vedem lansarea noului model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.