Ford S-Max şi Galaxy facelift

Ford S-Max, primul model care a adus în limbajul Ford curentul Kinetic, trece acum prin faza de facelift, care aduce noua tendinţă: poziţiile cu LED-uri.

Ford S-Max şi Galaxy facelift Ford S-Max şi Galaxy facelift

Ford S-Max a fost modelul care a aşternut pe buzele tuturor asocierea din Ford şi kinetic. La aproape trei ani de atunci, MPV-ul Ford trece printr-un facelift care nu modifică însă prea mult limbajul, dar îl îmbogăţeşte cu ceva care lipsea până acum din oferta obişnuită Ford, poziţiile cu LED-uri. Astfel putem spune că Ford are o strategie oarecum atipică, impunându-şi noile tendinţe prin intermediul unui monovolum.

În mare parte însă, Ford S-Max împrumută indiciile estetice de la recent lansatul Ford C-Max, partea frontală fiind un melanj reuşit între vechile linii de design şi noile tendinţe impuse de MPV-ul mai mic. În partea posterioară se observă noi lămpi cu un design mai modern, dar în general liniile rămân la fel. La interior cea mai importantă noutate este renunţarea la frâna de mână mecanică şi înlocuirea cu una electronică, existentă deja pe C-Max.

Acest facelift se va consemna şi pe cel mai mare MPV din gamă, Galaxy, dar va fi mai puţin pronunţat, mergând pe maniera elegantă. Se pare că S-Max va primi şi un nou propulsor diesel de 2.0 şi 163 CP şi un motor 2.0l EcoBoost despre a cărui putere nu se specifică nimic oficial. Aceste presupuneri nu au fost însă confirmate şi nici data oficială de apariţie. Dar Maşina Anului 2007 în versiunea "1.1" se va lansa la Salonul de la Bruxelles.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.