Ford Taurus SHO

Autor: Cosmin Iordache 11 feb. 2009 Prezentări

Încă de la lansarea lui Ford Taurus la Detroit 2009, circulau zvonuri că versiunea performantă, SHO, va fi readusă la viaţă. Aceasta a existat între anii 1989 şi 1999, dar în ultimii 10 ani, cortina a fost coborâtă asupra ei. Fanii pot însă să îşi strângă banii pentru că 2009 aduce  iarăşi logo-ul SHO – provenit de la Super High Output – pe modelul Taurus.

Ce înţeleg americanii prin Super High Output este însă discutabil, 365 CP proveniţi dintr-un motor V6 de 3.5 litri twin-turbo fiind destul de puţin, după standardele restului lumii automobilistice. Puterea va fi transmisă la şosea prin intermediul unei cutii SelectShift automate cu şase rapoarte. Sportivitatea este însă dată de padelele prin care se pot schimba treptele o idee mai repede decât ar face-o creierul electronic.

La exterior modelul vine în standard cu jante pe 19, două evacuări cromate, un eleron subtil. În interior modelul este mai mult elegant decât sportiv având în locul scaunelor Recaro, la care ne-am fi aşteptat unele care fac masaj. De asemenea,  sistemele de siguranţă cum ar fi Blind Spot Information System, sau cruise control adaptiv conferă mai degrabă un stil de condus relaxat, decât unul alert. Preţul acestui model, peste Ocean, este de 37.995 $.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide