Gama de noutăţi Great Wall la Beijing 2010

Great Wall este unul dintre producătorii chinezi care a început să fie cunoscut şi în Europa. Iar acum, la salonul chinezesc, vine cu o pleiadă de noutăţi, cele mai multe în domeniul crossover. Se simte cineva ameninţat?

Gama de noutăţi Great Wall la Beijing 2010 Gama de noutăţi Great Wall la Beijing 2010

Se pare că la ediţia din acest an a Salonului Auto Beijing chinezii doresc să îi reducă pe toţi la tăcere, prin numărul excesiv de noutăţi pe care le vor prezenta firmele participante. Great Wall ne "lasă" puţin să aruncăm o privire la armata lor de maşini mai mult sau mai puţin noi.

Deocamdată, doar informaţii incipiente despre aceste 9 modele.

VEZI AICI NOUTĂŢILE GREAT WALL LA BEIJING 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.