Gleagle Chinese Dragon

Geely a decis să pună sigla Gleagle (de la Global Eagle) pe faceliftul unui model desenat să se bată cu Hyundai Coupe.

Gleagle Chinese Dragon Gleagle Chinese Dragon

Spatele e original?În 2003 Geely lansase cu mare fast primul coupe asamblat în China. Construit pe o platformă tehnică Daihatsu şi cu un motor de aceeaşi provenineţă, cu o capacitate cilindrică de doar 1 litru, modelul era uşor caraghios, mai ales că în limba chineză cuvântul coupe este folosit şi pentru denumirea maşinilor sport sau roadster. Cei de la Geely au vrut doar să arate ca un Hyundai Coupe.

Acum însă au revenit cu o facelift extrem de puternic, o siglă nouă, Gleagle şi un nume pe măsură: Dragonul Chinezesc. Care, cel puţin din partea frontală, arată ca un Megane 1 Coupe tras de mustăţi. De data acesata vine echipat şi cu motorizări mai mari, un 1,5 litri de 93 de CP şi un 1,8 litri de 112 CP . Preţ de pornire: 8000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.