Gumpert Apollo - deja 40 de maşini produse

Câţi dintre voi aţi auzit de Gumpert Apollo? Probabil mai puţini decât cei care chiar şi-au comandat această maşină supersport germană.

Gumpert Apollo - deja 40 de maşini produse Gumpert Apollo - deja 40 de maşini produse

Gumpert Apollo a fost produs în 40 de exemplare în 3 ani de zile - ceea ce, pentru o maşină exotică, dedicată specialiştilor cu dare de mână, este un rezultat mai mult decât mulţumitor.

Criza economică îi îngrijorează puţin pe cei 45 de oameni din echipa de la fabrica din Alternburg, Thuringia, însă Roland Gumpert este încrezător în viitorul acestui bolid, deosebit de apreciat în presa de specialitate: motor V8 plasat central, 650 CP, 850 Nm, propulsie şi caroserie proiectată după principiul "forma urmează funcţia".

VEZI AICI UN VIDEO CU GUMPERT APOLLO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.