Gumpert Apollo Speed la Geneva 2009

Raritatea germană construită de Gumpert va veni la Salonul Auto de la Geneva 2009 cu a treia ediţie specială: Gumpert Apollo Speed, un supercar cu 700 CP şi dedicat racerilor.

04.03.2009: UPDATE FOTO- VIDEO

Premiera mondială a lui Gumpert Apollo Speed a avut loc la Geneva 2009, de unde puteţi vedea un scurt clip video în galeria multimedia.

Pentru mai multe detalii, vedeţi comunicatul oficial de pe următoarea pagină.

12.02.2009:

Noua versiune Gumpert Apollo Speed (simplă coincidenţă cu Bentley Continental Speed?), care va fi prezentată la Salonul Auto Geneva 2009, va fi particularizată prin caroseria vopsită în două tonuri şi proiectarea elementelor caroseriei după principiul "forma urmează funcţia", fiind cel mai aerodinamic model Apollo de până acum, dar şi cel mai puţin înalt (doar 1,1 metri înălţime, cu 1 cm mai puţin decât celelalte versiuni!).

Motorul V8 biturbo este propus în trei stagii de performanţe: 650 CP şi 850 Nm, 700 CP şi 875 Nm sau 800 CP şi 900 Nm. Performanţele de care este capabilă bestia se rezumă la nişte valori foarte mici pentru demaraj (3,0 secunde pentru 0-100 km/h, respectiv 8,9 secunde pentru 0-200 km/h) şi una mare pentru viteza maximă: 360 km/h.

Deşi ne-am aştepta de la caracterul racing să implice o echipare spartană, din cockpitul lui Apollo Speed nu lipsesc pielea Alcantara, aerul condiţionat sau instalaţia audio cu DVD. De remarcat faptul că volanul este detaşabil, pentru a permit un acces facil în maşină.

Pe următoarea pagină, principalele date tehnice ale versiunii Gumpert Apollo Speed 700 HP.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.