Honda Civic facelift european

Cu ocazia Salonului de la Paris, Honda a reîmprospătat imaginea avangardistei Civic, dar, pentru că acest model arată oricum parcă venit din viitor, schimbările sunt minore.

Honda Civic facelift european Honda Civic facelift european

Honda Civic 5 usi faceliftVersiunea în 3 uşi, cunoscută drept Type S, şi cea în 5 uşi Honda Civic se vor prezenta în 2009 cu mici modificări stilistice, dar şi cu un nou motor economic. Schimbările mai evidente sunt la Type S, această versiune primind spoilere derivate din versiunea de top Type R, stopuri cu sticlă clară pe spate  şi o grilă frontală mată. În habitaclu  scaunele sunt acoperite cu noi materiale, iar bordul prezintă un nou finisaj, care aduce a metal polişat.

Pentru versiunea în 5 uşi, inovaţiile vizuale constau într-o grilă cu un desugn uşor schimbat, noi finisaje pentru interior similare cu cele de pe Type R. O altă mare noutate este reprezentată de introducerea unei motorizări mezine cu o capactite de 1.4 litri, capabilă să dezvolte 100 CP. Acest propulsor va putea fi cuplat la o cutie automată. De asemenea, cutia i-shift cu şase rapoarte a fost optimizată pentru a reduce timpul necesar schimburilor.

Aceast[ opera'iune de reîmprospătare a aspectului actual pentru Civic-ul din Europa, vine în urma faceliftului realizat pentru modelele destinate pieţei americane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.